20:04 26.03.2019

Lloyd's of London створить незалежну "гарячу лінію" для боротьби з домаганнями на робочому місці

2 хв читати
Lloyd's of London створить незалежну "гарячу лінію" для боротьби з домаганнями на робочому місці

Найбільший і найстаріший страховий ринок світу Lloyd's of London виробив план дій, який, як очікується, дозволить звести до мінімуму кількість домагань на робочому місці і захистити співробітників представлених на ньому компаній, пише Financial Times.

Зокрема, гендиректор Lloyd's of London Джон Ніл оголосив про створення незалежної гарячої лінії для повідомлень про подібні проблеми і захист добровільних інформаторів. Окрім того, розглядається питання про довічну заборону на участь у роботі страхового ринку для порушників.

Пропозиції були узгоджені в понеділок, на екстрено скликаній нараді керівників страхової галузі.

Минулого тижня в статті в Bloomberg Businessweek описувалася глибоко укорінена культура неналежного ставлення до співробітниць в Lloyd's of London на прикладі 18 жінок, які працювали в таких провідних страхових компаніях і брокерів, як Aspen Insurance, Arthur J. Gallagher & Co., Marsh & McLennan, Munich Re. Вони розповіли про небажані дотики, п'яні домагання, погрози насильства.

Британські парламентарії, включаючи керівників профільних комітетів, засудили існуючу в Lloyd's of London практику, і зажадали негайних змін.

Lloyd's of London простежує свою історію з 1689 року. В кінці XVII століття в кав'ярні Едварда Ллойда збиралися судновласники, купці і моряки, обмінювалися новинами, укладали договори фрахту і страхування суден і вантажів. Як корпорація, об'єднання діє з 1871 року, коли цей статус був закріплений актом британського парламенту.

Діяльність корпорації забезпечується брокерами і синдикатами андерайтерів Lloyd's, які отримують пропозиції про страхування і перестрахування лише через брокерів. Андеррайтери Lloyd's, перш ніж стати членами корпорації, повинні внести в неї досить значну суму. Андеррайтери згруповані в синдикати, у кожного з яких є свій керівник. Відповідальність індивідуальних членів (так званих "імен Lloyd's") не обмежена.

Lloyd's of London працює більш ніж у 200 країнах і територіях світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА