Кандидати, які не пройшли у другий тур виборів починають оприделяться в тому, кого з кандидатів вони підтримають. Анатолій Гриценко завжди був дуже серйозною людиною, тому, щоб зробити вибір, він вирішив особисто спілкуватись з Володимиром Зеленським. Про результати своєї зустрічі з Кандидатом Зе він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Готовий він до посади президента? Ні, не готовий, але відповідальність усвідомлює, готовий докладати зусилля і декларує намір спиратися на професіоналів.
Буде він на посаді президента терпіти корупцію і мародерство? Ні, не буде.
Буде він здавати Україну Путіну, відмовлятися від курсу на вступ до НАТО і ЄС, або принижувати українську мову? Ні, не буде.
Чи є у нього якісь зобов'язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає ніяких...
Визначився зі своєю "п'ятіркою" кадрових призначень - СБУ, ГПУ, НБУ, МО і МЗС? Ні, ще визначається.
Піде він на публічні дебати з Петром Порошенком на НСК Олімпійський? Піде і серйозно до них готується...
Був Володимир Зеленський зі мною щирим? Мені здалося, що так. Домовилися продовжити спілкування, адже на кону не мої чи його інтереси - інтереси країни і держави..." - повідомляє Гриценко.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Також він наголошує, що піде голосувати за Зеленського у другому турі, якщо кандидат представить свою команду і кандидатури на ключові посади в державі будуть переконливими для Анатолія.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Українці в коментарях активно реагують на такий спіч колишнього кандидата в Президенти:
"Молодець Анатолій Степанович! Не пошкодував, що в 1 турі голосував за вас. У другому тільки за Зе. Треба міняти систему, а не прізвища.", "Дуже хочу, щоб Зеленський спирався саме на таких людей як Анатолій Степанович (професійних, відповідальних, порядних)", "Спасибі Вам Анатолій Степанович за відверту розмову з Володимиром Зеленським, я думаю, що Ви і надалі як старший політик, будете наставником молодого покоління.", "Підтримую повністю. Для думаючих - все чітко сформульовано. Ми все розуміємо і усвідомлюємо, що це аванс, але потрібно дійсно надати йому і України шанс."

Нагадаємо, що Гриценко розповів про своїї плани на майбутнє.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Зеленський втаємничив, куди попрямує в якості Президента України.

Також, портал Знай.ua писав, що Пальчевський розповів, чим Зеленський зможе крити на дебатах.