П’ятниця, 29 Березня, 2024
ПолітикаРозслідуванняСкандал

НАБУ зобов’язано відкрити справу проти компанії Володимира Зеленського – рішення суду (документи, відео)

ГО «Спілка Добровольців», ГО “Об’єднання ветеранів батальйону “Азов”, ГО «Український самозахист», ГО «Рада активістів Майдану», ВГО «Чесне Слово» прийшли під будівлю НАБУ та вимагають притягнути до відповідальності Володимира Зеленського та чиновників Держагентства з питань кіно. Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця події.


До НАБУ було передано ухвалу суду, яка зобов’язує антикорупційну установу внести до Єдиного державного реєстру досудових рішень відомості про кримінальні правопорушення, зазначені у заяві ГО “Спілка добровольців”.

В самій заяві йдеться про те, що фільм “Я, ти, він, вона”, на який з державного бюджету було витрачено 17,6 млн. грн, відзнятий російською мовою, що є прямим порушенням умов державного фінансування подібних проектів.

Фільм відзнятий ТОВ “Кіноквартал”, єдиним бенефіціаром якого є Володимир Зеленський.

Перші заяви про це зазначені організації скерували ще у січні-лютому 2019 року, задовго до першого туру президентських виборів, що знімає питання щодо того, чи пов’язані це з перебігом президентських перегонів.

1 коментар

  • Чумній Зєлєні – імпічмент! Вони три хвилини при владі і вже дрова рубають. За бажану свободу кращі Українці заплатили своїм життям. Невже ми не в змозі зупинити руйнацію? І нагадати: за заподлянки хазяї боляче б’ють “слуг”. Воля хазяїна понад усе.

Залишити відповідь