Зеленський оголосив про початок розповсюдження квитків на дебати на "Олімпійському"

Зеленський оголосив про початок розповсюдження квитків на дебати на "Олімпійському"

Фото: Команда Зеленського

Кандидат наполягає на виконанні умов проведення заходу.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський випустив нове відеозвернення з приводу дебатів із своїм суперником Петром Порошенком.

Відео з'явилося на сторінці "Команда Зеленського" у Facebook в ніч проти 17 квітня.

Зеленський, стоячи на НСК "Олімпійський" на тлі сцени, яка монтується на футбольному полі, заявив, що команда його опонента намагається змінити умови проведення дебатів.

"У нас продовжуються дебати з приводу дебатів. Спочатку усе сперечалися з приводу дати, потім з приводу НСК "Олімпійський". Зараз нові умови команди президента", – сказав він.

За словами Володимира Зеленського, команда Петра Порошенка вирішила встановити свою сцену поряд з тією, що вже монтується. "Де ви бачили дебати кандидатів на двох сценах? Вони продовжують ділити людей!", – сказав кандидат.

Команда Зеленського планує зробити фан-зону на полі НСК "Олімпійського", куди доступ матимуть усі охочі. Кандидат каже, що у Порошенка хочуть розділити прихильників обох учасників перегонів.

"Ми не будемо змінювати наших умов. Вони проти вільного доступу людей. А для нас – це головна умова", – сказав Зеленський.

Кандидат додав, що дебати відбудуться 19 квітня о 19:00, а розповсюдження квитків починається вже сьогодні на сайті https://debaty2019.org.ua.

Дебати-2019: представники кандидатів підписали договір, але все одно не домовились

Дебати-2019: представники кандидатів підписали договір, але все одно не домовились

Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Увечері стали відомі результати екзит-полів - згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. За даними обробки 100% електроних протоколів ЦВК Зеленський набрав 30,24%, а Порошенко - 15,95%  голосів виборців. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати. 

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і висунув низку умов. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента. 

Детальніше у нашій інтерактивній хроніці: 

 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація