Маша Єфросиніна у самому лише халаті показала стрункі ноги

Маша Єфросиніна у самому лише халаті показала стрункі ноги

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Знаменитість насмішила юзерів своїм сексуальним look-ом.

Телеведуча Маша Єфросиніна, яка у яскравих лосинах та боді запалила "дикі" танці, насмішила юзерів свіжим фото у своєму Instagram.

Знаменитість запостила світлину, де зображена лежачи на дивані. З одягу на Маші – кросівки та халат. Єфросиніна позує з млосним виглядом обличчя.

"Ось чому у одних виходить бути сексі штучкою на фото, а інші дуже стараються, але виглядають при цьому, як пацієнт санаторію, у якого заклинило щелепу в очікуванні клізми? Які у вас версії того, що відбувається на фото?" – поцікавилася телеведуча у підписників.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Вигадливі шанувальники Маші знайшли, як би можна було прокоментувати цю світлину. "Підпис до фото: коли Оля Полякова сказала, що несе мені сир", "Машо, повірте, у мене та сама фігня. Як постараюся на фото бути сексі, так це ж жах, якась порнуха або колгоспний варіант...", "Коли Винник приїхав до твого міста", - пишуть фанати.

Нагадаємо, не так давно Маша Єфросиніна показала маму, на яку схожа як дві краплі. Знаменитість привітала рідну людину з днем народження.

Наступна публікація