• Головна
  • На Буковині через залишений увімкненим обігрівач ледь не згорів будинок
12:30, 17 квітня 2019 р.

На Буковині через залишений увімкненим обігрівач ледь не згорів будинок

На Буковині через залишений увімкненим обігрівач ледь не згорів будинок

Уранці 16 квітня в смт Путилі сталася пожежа у житловому будинку.

Вона виникла через порушення правил експлуатації електропобутового приладу. Власниця залишила ввімкненим електроконвектор, за допомогою котрого хотіла обігріти будинок. Він був розміщений впритул до дерев’яної стіни, тому за певний час, коли господарка вийшла з будинку та пішла поратись по господарству, стіна зайнялася і сталася пожежа. Коли власниця виявила пожежу, вогонь набрав значної сили, площа пожежі склала 40 кв.м.

Жінка викликала вогнеборців: на місце події прибули рятувальники 6 державної пожежно-рятувальної частини з смт Путила та ліквідували пожежу, тим самим врятувавши від знищення житловий будинок та зблоковану з ним господарську будівлю. Вогонь пошкодив домашні речі, меблі, побутову техніку.

У Сокирянському районі поблизу с. Волошкове обабіч дороги сполучення м. Сокиряни - с. Волошкове горіла закинута будівля. Про цю пожежу Службу порятунку повідомили люди, котрі проїжджали на автомобілі повз і помітили вогонь. За вказаною адресою направили черговий караул 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Сокиряни. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Ще дві пожежі було ліквідовано у  м. Чернівцях, де на вул. Ткачука горів житловий будинок, а на вул. Кайндля Раймунда-Фрідріха – сміттєвий бак, повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

На Буковині через залишений увімкненим обігрівач ледь не згорів будинок, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пожежа #буковина #рятувальники #обігрівач #чернівці
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...