598

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців

Їжа Сполучених Штатів отримала погану репутацію. Перш за все через свою калорійність. Але американські ярмарки доводять, що справа тут не тільки у великій кількості жиру, цукру та солі. Тільки подивіться, як у США знущаються над делікатесами на звичайними продуктами харчування.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців

Про смаки не сперечаються

Користувачі мережі вирішили поспілкуватися на тему дивних уподобань американців у їжі. На порталі Reddit провели опитування серед іноземців, які назвали найогидніші продукти харчування, які їм коли-небудь доводилося куштувати у Сполучених Штатах.

Виявилося, що більшості туристів не подобається саме та їжа, без якої жоден поважаючий себе американець не може обійтися і дня. Ось одні із цих гастрономічних див.

М’який сир Cheese Whiz

Схоже, людство настільки вже розлінилося, що навіть звичайний твердий сир ми перетворили у м’якеньку масу. Туристи відмічають, що на смак такий "делікатес" нагадує неякісний пластик або яку-небудь пожовану мочалку.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429652

Кукурудзяна каша

Ось цей пункт нам буде прийняти важко, адже у пострадянських країнах ця крупа є дуже популярною. Але ми погодимося, що виглядає страва дійсно відштовхуюче.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429657

Сир Velveeta

Здається, що у США просто немає гарного коров’ячого молока, бо майже всі іноземці сходяться на думці, що цей продукт повинен очолити список ненатуральної їжі.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429658

Шоколад Hershey’s

Звичайно, що американський шоколад не зрівняється з бельгійським або швейцарським, але ми не думали, що все настільки погано. Туристи жаліються, що плиточка шоколаду від Hershey’s має дивну, трохи запорошену текстуру, ніби цей продукт кілька днів лежав розпакованим на вулиці.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429659

Також користувачі відмітили, що смак цієї солодощі зовсім ненасичений і має неприємний післясмак.

Лакричні цукерки Red Wines або Twizzlers

Лакричні цукерки і без того дуже специфічний продукт, але солодкі мотузочки від компанії Red Wines і Twizzlers перевершили всі очікування іноземців. На смак вони нагадують господарське мило або картон.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429661
 
Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429651

Хліб із супермаркетів

Хліб – один з найважливіших продуктів у житті людини. З ним роблять канапки, котлетки, запіканку і навіть використовують у якості їстівного посуду. Але у магазинах США продають зовсім не те, до чого звикли європейці. За словами туристів, тісто роблять занадто солодким і це просто неможливо їсти.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429660

Запіканки

Оскільки приготування їжі займає багато часу і сил – американці придумали легкий спосіб готування. У США популярні запіканки, тут вам її зроблять і рідкою і твердою і пюреподібною. А з чого готувати цю страву – зовсім неважливо, хоч із крем-супом робіть.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429662
Не подобається це блюдо іноземцям не тільки через смак, а ще й тому, що туди обов’язково додають консервовані супи Campbells, в яких є у великому дозуванні натрій. Найбільше туристів дратує, коли цей і так не здоровий продукт треба посипати чіпсами.

Піна рутбір (кореневе пиво)

Туристи зійшлися на думці, що піна з-під кореневого пива – найогидніша річ, яку вони коли-небудь коштували. На вигляд схоже на чиєсь блювотиння.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429663

Печиво Pop Tarts

Американці люблять снідати цим печивом, а от іноземці не розуміють, як таку гидоту взагалі можна класти до рота, хоча виглядає непогано.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429664

Фруктовий лід

Тут навіть нагадувати не треба, що лід з сиропом взагалі не можна вважати за їжу. До того ж, цей продукт не рекомендований людям з підвищеною чутливістю до температур. Від такого "делікатесу" ваш мозок замерзне у буквальному сенсі.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429665

В'ялена яловичина

Цей продукт можна помітити і у наших супермаркетах, але особливою популярністю він не користується. Не будемо говорити про наших виробників, але американські точно роблять із м’ясом щось дуже дивне.

За словами туристів, у США в’ялена яловичина за текстурою схожа на ношену взуттєву устілку, що робить продукт абсолютно неїстівним.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429666

Сосиска в кукурудзяному тісті

Якщо американці засмажують у клярі навіть лобстерів – не дивуйтеся сосискам в кукурудзяному тісті.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429653

Печиво у підливі

Цей гастрономічний дует точно не вписується у наше бачення здорового або хоча б нормального харчування. Користувачі мережі повідомляють, ця підлива робиться із муки, сала та перцю. Щоб ви розуміли, американці цим снідають.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429654

Американський бекон

Цей бекон зовсім не схожий на те, що ви могли коштувати у інших країнах. Він більш тонкий, жилястий, жорсткий і жовтуватого відтінку.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429655

М'ясний рулет

Просто м'ясо загорнуте у м'ясо, нічого незвичайного. Відштовхує частіше за все зовнішній вигляд цієї страви, що викликає підозру, ніби до вас цей продукт пережовувало 10 людей.

Рейтинг найдивніших і найогидніших продуктів з США на думку іноземців - фото 429656
ЇжаПриколиLifestyleFOODПоділитись:

читайте також