Завтра до Львова із сольним концертом приїде популярна американська співачка LP

У четвер, 18 квітня, із великим сольним концертом до Львова завітає популярна американська співачка, авторка хітів LP.

Концерт у рамках світового Heart To Mouth Tour відбудеться у приміщенні Велотреку СКА. Початок - о 20:00.

Та сама, чуттєва і емоційна Лаура Перголіцці, вона ж LP, про яку всі говорять вже не перший рік, чиї пісні в ТОПі всіх чартів, виступить у Львові на одному з найбільших майданчиків – велотрек СКА. На концерті вона виконає і зовсім нові пісні, і вже старі добре знайомі всім хіти.

Лаурі Перголіцці (LP) знадобилося лише два роки для того, щоб стати однією із найулюбленіших поп-рок-співачок в Україні: її з однаковим успіхом приймають як на сольних аншлагових концертах, так і на масштабних фестивалях.

«Для мене всі мої слухачі - одна велика сім'я, - розповідає Лаура Перголіцці в одному з інтерв'ю, - Коли бачиш сяючі очі, усвідомлюєш, що твоя музика проникає в них, це ні з чим незрівнянні відчуття, справжнє диво. І я розумію, що моїм шанувальникам абсолютно неважливо, як я виглядаю, скільки мені років, головне, що вони занурюються в пісні, вловлюють той меседж, який я передаю їм. Нас об'єднує любов».

На концерті у Львові шанувальники зможуть почути як всім відомі хіти артистки, так і сингли з нового альбому Heart To Mouth, що став п’ятим у творчості LP. Нещодавно вона також записала спільний сингл із французькою дівою Мілен Фармер N'oublie pas, а також співпрацювала з екс-лідером The Smiths, легендарним автором пісень Морріссі.

  • Місце проведення: Львів, Велотрек СКА
  • Дата і час: 18 Квітня 2019, четвер 20:00
  • Квитки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: