• Головна
  • Ремонт одного кiлометра вулицi Собранецької в Ужгороді коштуватиме 10 млн грн
15:39, 18 квітня 2019 р.

Ремонт одного кiлометра вулицi Собранецької в Ужгороді коштуватиме 10 млн грн

Департамент мiського господарства Ужгородської мiської ради 12 квiтня пiдписав договiр з ТОВ «Мiшем» на капiтальний ремонт вул. Собранецької за 34,1 млн грн. Про це стало вiдомо з сайту електронних закупiвель Prozorro.

Згiдно з угодою, пiдрядник вiдремонтує 3,4 км вул. Собранецької вiд вул. Митної до мiжнародного пункту пропуску «Ужгород». Ремонт одного кiлометра вулицi коштуватиме 10 млн грн. Фiрма оновить дорогу, зливоприймальну каналiзацiю та нанесе дорожню розмiтку. Субпiдрядникiв до робiт не залучатиме. Компанiя «Мiшем» отримає 154 тис. грн прибутку, а на зарплати працiвникам пiде 867 тис. грн.

На торгах фiрма-переможець змагалася з ПП «Євроiмекс-iнвест» та ТОВ «Техно-Буд-Центр». Пiд час аукцiону учасники знизили свої пропозицiї на 1-3 млн грн.

Фiрма «Мiшем» зареєстрована 2015 року в с. Петропавлiвська Борщагiвка Києво-Святошинського району. Її засновницею є киянка Арпiне Давтян, а керiвником – Емма Давтян.

Протягом 2018-2019 рокiв компанiя отримала замовлень на 85 млн грн, не враховуючи поточного договору. Бiльшiсть угод фiрма «Мiшем» уклала з департаментом будiвництва та шляхового господарства Харкiвської мiської ради.

Останнiй раз вул. Собранецьку ремонтували в 2016 роцi, вiд вул. Пiдгiрної до вул. Митної. Тодi журналiст Вiталiй Глагола писав, що пiдрядник «Сем Бiлдiнг» оновлює вулицю недобросовiсно. Зокрема, вiн опублiкував фотографiї, на яких зображено закатанi асфальтом люки та залитi смолою новi бордюри. У 2017 роцi закарпатськi медiа писали, що пiсля зими на частинi дiлянок з’явилися ями. Тодi в департаментi зазначили, що проводять експертизу, пiсля якої пiдрядник «Сем Бiлдiнг» вiдремонтує проблемнi вiдтинки.

Читайте також: У частині Ужгорода через ремонт водопроводу тимчасово відключать воду

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ужгород #ремонт #гроші
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...