Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, яке покарання суд призначив пенсіонеру, що через ревнощі убив власну дружину

Стало відомо, яке покарання суд призначив пенсіонеру, що через ревнощі убив власну дружину

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

За клопотанням Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури суд виніс ухвалу щодо примусового лікування у психіатричному закладі з суворим наглядом 63-річного місцевого мешканця, який через ревнощі вбив дружину.

Як встановлено в ході слідства, у жовтні минулого року, підозрюваний, будучи напідпитку, затіяв сварку з 61-річною дружиною. Він приревнував її до знайомого. В ході з’ясування відносин, підозрюваний схопив кухонного ножа та вдарив дружину в груди. Від отриманої рани жінка померла.

Чоловіку, який є мешканцем с.Костринська Розтока, Великоберезнянського району повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України).

За результатами проведеної судово-медичної експертизи встановлено, що за своїм психічним станом пенсіонер не міг та не може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними.

У зв’язку з цим, підозрюваного госпіталізовано до психіатричного закладу із суворим наглядом, що виключало б його небезпечну поведінку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: