• Головна
  • На Буковині затримали працівника турфірми
17:30, 18 квітня 2019 р.

На Буковині затримали працівника турфірми

На Буковині затримали працівника турфірми

За 1,5 тисячі доларів США зловмисник обіцяв посприяти у видачі довідки для отримання паспорта громадянина Румунії.

Детективи слідчого управління ГУНП під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області викрили протиправну діяльність 33-річного жителя Чернівців.

Поліцейські встановили: чоловік підбурював 35-річного буковинця надати неправомірну вигоду працівнику РАЦСУ.

За грошову винагороду той мав видати документ, що підтверджує проживання родичів до 1940 року на території Румунії. В подальшому цю довідку мали використати для отримання паспорта громадянина Румунії.

На Буковині затримали працівника турфірми, фото-1

Спільно з ротою поліції особливого призначення слідчі-детективи затримали зловмисника під час передачі частини коштів у сумі 800 доларів США.

Поліцейські одночасно здійснили 12 обшуків у власників і працівників туристичної фірми. Вилучено кошти, здобуті незаконним шляхом, документацію та чорнові записи. Під час обшуків також виявлено бланкову продукцію з ознаками підробки. Крім цього, встановлено, що зловмисник збував підроблені ID-картки громадянина Румунії.

На Буковині затримали працівника турфірми, фото-2

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 3 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Затриманому вже оголошено про підозру у скоєнні вказаного злочину, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поліція #підробні документи #зловмисник #покарання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...