На Львівщині натрапили на чотири міни

18.04.2019 17:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

15 квітня о 12:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час земляних робіт на території «Вантажно-транспортного управління», на відстані 50 метрів від адмінкорпусу на вулиці Львівській у Червонограді знайшли три предмети, ззовні схожих на мінометні міни часів Другої світової війни, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Чи варто на Львівщині очікувати вибухів складів з боєприпасами
Через снаряд на території у селі евакуювали всю школу
120-міліметровий боєприпас лежав на вулиці Лукасевича

Про це повідомили у вівторок, 16 квітня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Цього ж дня о 15:02 надійшло повідомлення, що під час прогулянки в полі на відстані 1,5 кілометра від дороги в селі Кротошино в Пустомитівському районі виявлено предмет, ззовні схожий на мінометну міну часів Другої світової війни.  5 квітня о надійшло, ще одне повідомлення – що під час господарських робіт на відстані п’ять кілометрів від житлового будинку в селі Добрячин у Сокальському районі виявлено предмет, ззовні схожий на артилерійський підривник часів Другої світової війни».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів