$39.22 €42.44
menu closed
menu open
weather +10 Київ

Рябошапка вперше показав свій будинок у Франції. Відео G

Рябошапка вперше показав свій будинок у Франції. Відео Рябошапка показав дитячу кімнату своїх синів
Скріншот: Алеся Бацман / YouTube
Під час інтерв'ю в межах проєкту "БАЦМАН" колишній генеральний прокурор України Руслан Рябошапка показав головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман свій будинок у Франції. Будинок площею 145 м² розташований в комуні Ла-Ванзено (регіон Гранд-Ест). Його 2016 року за 12,4 млн грн придбала дружина Рябошапки – Олеся Рябошапка, яка працює у Європейському суді з прав людини у Страсбурзі. Рябошапка провів екскурсію дитячою кімнатою, де перебував під час інтерв'ю (програму записували за допомогою Skype). "Ніяких дизайнерських рішень тут немає", – сказав колишній чиновник. Він розповів, що кімнатою користуються його сини – Тимур, Марко та Лука. "Діти ще маленькі – три, п’ять і сім років, вони поки що живуть в одній кімнаті", – уточнив Рябошапка. Він сказав, що в їхньому будинку "насправді дуже скромно".

Рябошапка 2014 року був заступником міністра юстиції. У 2016–2017 роках працював у Національному агентстві з питань запобігання корупції. У травні – серпні 2019 року був заступником глави Адміністрації Президента. Із серпня 2019 року до березня 2020-го – генпрокурор України.

Будинок у Франції сім'я Рябошапки придбала в кредит, його дружина і далі його виплачує.

Сім'ї генпрокурора також належить квартира площею 150 м² у Нових Петрівцях під Києвом. У Рябошапки у власності автомобіль Volvo XC90 2013 року випуску, у його дружини – такий самий, але 2012 року.

Відео: Алеся Бацман / YouTube