Трамп хоче відкрити кордони США

Коронавірус 25 Березня, 2020 1 023

Фото: Marius Prundu

Президент США заявив, що хотів би відкрити країну до Великодня

Президент США Дональд Трамп заявив, що хотів би відкрити країну до Великодня, 12 квітня.

Раніше США ввели заборону на в’їзд в країну людей з країн, де є коронавірус, а також обмежили переміщення через південні та північні кордони.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє ІА «Центр новин».

“Я хотів би відкрити країну до Великодня”, – сказав він у вівторок в ефірі телеканалу Fox News.

Крім того, Президент США Дональд Трамп попередив, що економічна рецесія може бути страшнішою за коронавірус.

“Ви не будете якийсь час тиснути один одному руки, але ми повинні повернути країну до нормального життя … Дивіться, багато людей помирають від грипу, але ви втратите ще більше людей, якщо країна буде в найсильнішій рецесії або депресії…Ви не можете просто прийти і сказати, давайте закриємо Сполучені Штати Америки, найуспішнішу країну в світі”, – сказав Трамп.

За його словами, “ми можемо дотримуватись соціальних дистанцій і ходити на роботу”.

“Працювати доведеться трохи більше, мити руки в п’ять разів частіше, ніж раніше, не можна буде тиснути руки”, – заявив Трамп, зізнавшись, що “як політик”, він любить потискати руки, оскільки так встановлюється “тепліший” контакт з людьми.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров’я 11 березня оголосила спалах нової коронавірусної інфекції COVID-19 пандемією. За останніми даними ВООЗ, в світі заражені вже більше 330 тисяч осіб, понад 14,5 тисячі померли. У США, за даними Університету Джонса Хопкінса, в США число хворих перевищило 46 тисяч осіб, майже 600 людей померли.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,