Волинь Новини

У Луцьких магазинах повинні бути усі пофасовані й упаковані товари

Луцький виконком прийняв додаткові рішення щодо запобігання поширення коронавірусу на території громади.  Про це повідомляє сайт Луцької міської ради.

“Загалом, у рішенні йдеться про необхідність обов’язкової упаковки усіх товарів, які нефасовані виробником.
“Необхідно забезпечити фасування та упакування продовольчих товарів (овочів, фруктів, хліба, хлібобулочних виробів, кондитерських виробів, круп, макаронних виробів, борошна, цукру, солі, яєць курячих харчових, сухофруктів тощо), які не мають промислової упаковки і розміщуються для продажу шляхом самообслуговування в торгівельних залах закладів.

Крім того, потрібно забезпечити фасування та упакування або розміщення у закритому торгівельно-технологічному обладнанні продовольчих товарів, які не мають промислової упаковки та недоступні для самообслуговування, проводити фасування, упакування та відпуск товарів, у чисту тару (пакети, коробки, папір тощо) з обов’язковим застосуванням одноразових рукавичок та спеціального інвентарю (щипців, лопаток, совків, тощо – йдеться у повідомленні.

До слова, до магазину повинні допускати відвідувачів в об’єкти загального користування  лише в захисних масках чи респіраторах.

Leave a Comment