fbpx

Рівнянка – краща молода баскетболістка України!

Діліться інформацією з друзями:

Центрову БК «Рівне» Тетяну Гаврильчик визнано найкращим молодим гравцем сезону в чемпіонаті України серед команд жіночої Суперліги.

Вона, як і інші претендентки, отримала від головних тренерів команд один голос, тому вирішальним став голос від організаторів. У цій номінації за Тетяну проголосував одеський «ІнтерХім-СДЮШОР».

Однією з конкуренток переможниці була інша рівнянка – Владислава Кіба, яку підтримало столичне «Динамо-НПУ» Тетяна Гаврильчик була також серед претенденток на найкращу центрову (разом з ексрівнянкою Оленою Бойко), однак там перемогла Вероніка Любінець з «Київ-Баскета».

Ще одна рівнянка, Вікторія Шматова була другою у номінації кращого захисника, та поступилася одеситці Юлії Мусієнко. При рівності голосів (по два) за одеситку проголосували організатори.

Найкращим форвардом чемпіонату визнано Христину Філевич з «Київ-Баскету». До слова, кілька років назад вихованка івано-франківського баскетболу успішно захищала кольори рівненського клубу, тоді ще «Сузіря-ОСДЮСШОР-НУВГП».
Залишається інтрига, хто ж стане найціннішим гравцем чемпіонату. Чекати залишилося недовго