Компанії

Xiaomi робить «невбиваємий» смартфон Comet із захистом IP68

2

У Мережі з’явилися фотографії інженерного прототипу першого невбиваного смартфона Xiaomi, який оснащений корпусом, захищеним відповідно з пропозиціями щодо IP68. Прототип водонепроникного смартфона Xiaomi називається Comet. Фотографії та обізнані джерела підтверджують, що він оснащений рідкокристалічним дисплеєм, однокристальної системою Snapdragon 710, а також 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам’яті. Дактилоскопічний датчик знаходиться на задній панелі.Xiaomi делает неубиваемый смартфон Comet с защитой IP68. Появились фотографии прототипаЄмність акумулятора становить всього 2900 мА • год, в основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 12 і 2 Мп. Корпус має захищене виконання, як у багатьох недорогих китайських невбиваних смартфонів.

Різні виробники смартфонів, які заявляють про наявність захисту IP68, по-різному трактують таку водонепроникність. Однак вони сходяться в одному: якщо всередині вийшов з ладу телефону будуть виявлені сліди попадання вологи, то жоден виробник не вважає такий випадок гарантійним.


До цього моменту в асортименті Xiaomi не було жодного смартфона, який відповідає ступеню захисту IP68. Компанія заявляє тільки про захист від бризок, хоча по факту багато її смартфони захищені набагато краще і витримують короткочасне занурення під воду.

Comments

Leave a reply