На Буковині водій сбив насмерть велосипедиста та залишив тіло на околиці села

Розшукується 23-річний житель села Ванчиківці, який керуючи «Volkswagen Transporter», допустив наїзд на 57-річного жителя району. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер. Ймовірно кермувальник забрав тіло потерпілого з місця автопригоди та залишив його на околиці села Тарасівці й зник у невідомому напрямку. Наразі поліція розшукує винуватця аварії.

До Новоселького відділення поліції надійшло повідомлення від 20-річного місцевого жителя, що у селі Тарасівці на проїжджій частині дороги лежить велосипед. Заявник додав, що обстановка вказує на факт дорожньо-транспортної пригоди.

Виїздом на місце події співробітники поліції виявили вказаний велосипед, взуття ймовірного потерпілого та гальмівний шлях транспортного засобу, що підтвердив факт ДТП.

Попередньо поліцейські вставили, що 23-річний водій «Volkswagen Transporter», рухаючись в напрямку міста Новоселиця не впорався з керуванням та допустив наїзд на 57-річного велосипедиста, який рухався у попутному напрямку.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

You may also like...