Підтримати нас

Справу про вбивство Гандзюк "зливають" - активісти

Автор статті
27 квітня 2020 12:20
750
Поширити:

Справа Катерини Гандзюк повинна розслідуватися глибше.

А дострокове завершення слідства є умисною помилкою генерального прокурора Ірини Венедіктової. Так вважають активісти громадської ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?". Там заявили, що ці дії правоохоронці є "зливом справи".

"До кінця розслідування ще три місяці. Слідчі дії та негласні слідчі дії — незавершені. Не завершили навіть ті слідчі дії, які були ініційовані потерпілими і клопотання по яким були задоволені. Саме передати справу до суду "як є" (без збору додаткових доказів) уже дуже довго просять адвокати одного із замовників вбивства — Владислава Мангера. Розраховуючи таким чином на виправдовувальний вирок", — написали на сторінці спільноти у Facebook.

Активісти вважають, що така швидка передача справи у суд допоможе Мангеру уникнути покарання, оскільки організатор злочину Олексій Левін так і не дав свідчень. І заявив про відмову співпраці зі слідством. Вони повідомили, що Мангер "передав його рідним частину обіцяних грошей за мовчання".

Активісти вважають, що Мангер домовився з Офісом генпрокурора на найвищому рівні, щоб отримати гарантії недоторканності саме зараз, бо "інакше важко пояснити навіщо слідству нехтувати трьома місяцями, які залишились для збору доказів і обривати слідчі дії".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ