Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

«Слуги» попросили прем’єра пом’якшити карантин в регіонах, де мало інфікованих

Депутати від фракції «Слуга Народу» звернулись до прем’єр—міністра Дениса Шмигаля з проханням пом’якшити карантин у тих регіонах, де невелика кількість інфікованих коронавірусом.

Про це повідомила заступниця глави владної фракції Євгенія Кравчук.

«Пожежу потрібно гасити там, де горить. Те ж саме стосується заходів проти коронавірусу. В різних регіонах країни рівень захворюваності суттєво відрізняється», — зазначила вона.

Депутатка вважає логічним, що в залежності від кількості інфікованих в кожному регіоні мають бути відповідні обмежувальні заходи, бо на тлі пандемії «назрівають економічна та трудова кризи».

«Більшість населення фактично залишилася без роботи та грошей — і ми не можемо закривати на це очі. Тому частина депутатів фракції «Слуга Народу» звернулися до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням розглянути можливість послабити карантин там, де коронавірусна інфекція поширюється відносно повільно», — написала Кравчук.

Нагадаємо, сам Шмигаль заявив, що Україна може вийти з карантину швидше запланованого.

Етапи виходу з карантину уряд оприлюднив 24 квітня, ознайомитися з ними можна  ТУТ.

В Україні лабораторно підтвердили 9009  випадків інфікування коронавірусом. З них 220 людей померли та 864 одужали.

Інформаційна гігієна не менш важлива за особисту. Ми працюємо навіть в умовах карантину і піклуємось про новини, які ви отримуєте! Підтримайте нас на Спільнокошті! Підтримайте незалежну журналістику!