Новий iPhone SE 2020 порівняли по автономності з iPhone 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений нещодавно iPhone SE (2020) отримав сучасний процесор , а ось корпус і акумулятор у нього від iPhone 8. У зв’язку з цим багато користувачів свідомо стали говорити про скромну за нинішніми мірками автономність нового смартфона. Автор YouTube-каналу iAppleBytes вирішив з’ясувати, скільки працює новий iPhone в порівнянні зі старим.

В iPhone 8 встановлений акумулятор на 1831 мАг, в той час як в новому iPhone SE стоїть батарея на 1810 мАч. Для порівняння яскравість на обох смартфонах була виставлена ​​на 25%, після чого на них був запущений бенчмарк Geekbench 4 в режимі тестування автономності. iPhone 8 відразу ж почав розряджатися швидше більш нової моделі і відключився через 3 години і 9 хвилин, отримавши 1887 бали. iPhone SE (2020) пропрацював 4 години 12 хвилин з результатом 2515 бали.

Таким чином, iPhone SE (2020) навіть з урахуванням тієї ж ємності акумулятора працює помітно довше свого прабатька. Ймовірно, це заслуга процесора A13 Bionic, виконаного по більш енергоефективного техпроцесу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.