Сьогодні в модельному ряду Mercedes-Benz є два автомобіля, яким під силу саме суворе бездоріжжя – це всім відомі Unimog і, звичайно ж, G-Class, він же Gelandewagen, він же “кубик”. Однак для тих, хто бажає продовжити цей список, німецьке спеціалізоване ательє Iglhaut GmbH пропонує доведення популярних розвізних фургонів – Mercedes-Benz Vito і Mercedes-Benz Sprinter. Такі автомобілі готові дивувати публіку, і ось чому.

Iglhaut GmbH

Нещодавно був виставлений на продаж один з доопрацьованих автомобілів – Mercedes-Benz Vito 2017 року випуску з пробігом всього 8145 км. до Речі, автомобіль повнопривідний, а доржный просвіт регулюється “пневмой” до 80мм. І, звичайно, який же тут машина укомплектована позашляхової, зубатий “взуттям”. Автомобіль оснащений 2,1-літровим турбодизелем потужністю 190 л. с. і 7-ступінчастий “автоматом”. Сьогодні такий автомобіль продається на одній з Інтернет-майданчиків за 77 390 євро. Втім, цілком непогана ціна, щоб вибиратися з друзями на полювання/риболовлю, і бути впевненим, що автомобіль не застрягне посеред калюжі, і техніка готова до таких випробувань.

Сам по собі бус виглядає дуже навіть брутально.

Iglhaut GmbH

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери усунули дефект у роботі iOS 13 і iPhone раніше самої Apple. Нагадаємо, що нещодавно виявили вразливість програми пошти, яка дозволяла хакерам віддалено зламувати смартфони користувачів.

Як повідомляв Знайu.uа компанія Apple знайшла спосіб здешевити свої ноутбуки. Тепер корпорація буде впроваджувати в MacBook власні чіпсети, і відмовиться від послуг Intel. У теорії, це зробить ноутбуки набагато дешевше.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія HTC раптово повернулася на ринок смартфонів. Корпорація вже довгий час не випускала нові смартфони, але тепер щось зміниться. Швидше за все, мова йде про флагмані, і його вихід запланований на 2020 рік.