У Тернополі виявили ще трьох хворих на коронавірус, а в Почаєві – 33

Поділитися

Ще троє хворих на  COVID-19 виявили у Тернополі станом на 10 годину 28 квітня. Загалом у Тернополі це вже 47 випадків. Звичайно, якби спочатку гроші витрачали на масове тестування, а не рекламу меру в газетах, радіо, телебаченні та інтернеті на півтора мільйона гривень, то хворих виявили б, напевно, значно більше. Але і результати були кращі для людей.

Сьогодні COVID-19 виявили і підтвердили лабораторно за допомогою ПЛР-систем у тернополянина, учасника російсько-української війни, який мав іти на ротацію на Схід. Зараз чоловік на амбулаторному лікуванні.
Коронавірус підтвердили також у 23-річної тернополянки. Вона знаходиться вдома на амбулаторному лікуванні.
Ще один випадок COVID-19 підтвердили у медичного працівника. Жінці 48 років, вона перебуває на амбулаторному лікуванні.
Загалом під початку епідемії коронавірусу підтвердили 47 випадків COVID-19 серед тернополян. 6 жителів Тернополя одужали.

Після ідіотських рішень так званого Тернопільського міського штабу для боротьби з коронавірусом, який створений насправді для піару мера, а не для реальної роботи, чергові неприємності сталися у третій міській лікарні. Спочатку штаб прийняв рішення пакувати всіх заробітчан на обсервацію у медичний заклад. Не дивились, чи були приїжджі закордону вдома кілька годин чи діб, чи мають умови вдома ізолюватись чи ні. Завезли усіх. Люди сидять у чотирьох стінах два тижні без телевізора, інтернету чи навіть холодильника. Фактично під арештом.  Після того, як один тернополянин покінчив життям самогубство, штаб під керівництвом Надала нарешті дозволив заробітчанам відбувати обсервацію вдома. Тернополяни почали обурюватись у соцмережах: громадський транспорт не їздить в файному місті, а щодня добиратися з передачею не мали можливості родичі заробітчан. Зберігати харчі ж не має умов. Сьогодні , 28 квітня, один тернополянин покинув обсервацію у лікарні за день до завершення карантину. І тут же штаб під керівництвом Надала “розродився” повідомленням, що з людьми, які перебуватимуть на обсервації, працюватимуть психотерапевти. Та ви що, серйозно?  А з першого дня нормально спланувати роботу не можна було? Чи Сергій Надал і його гоп-компанія були зайняті деребаном коштів на вкладанні бруківки у такий час? От на тести, маски коштів не має, а на псевдоремонти – є.

Хотілось би бачити тих психотерапевті, які погодились працювати. Не для піару. Бо про переляканий медперсонал третьої міської лікарні вже розповідали заробітчани у ЗМІ…

А після святкування Великодня у Почаївській Лаврі додалось ще 33 хворих. Сьогодні у Кременецькому районі загалом 37 людей захворіло. Детальніше читайте тут.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Сьогодні діагностували COVID-19 у 52 мешканців Тернопільщини, а вчора – лише 5

У Тернополі, на зупинці громадського транспорту, помер 73-річний чоловік: чи від коронавірусу – покаже експертиза