1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Мукачеві патрульні розшукали хлопчика, який пішов з дому

28.04.2020 13:31 Суспільство

27 квітня, близько 22-ї години, патрульним надійшло повідомлення про зниклу дитину. Подія трапилася на вулиці Гулака-Артемовського в Мукачеві.

27 квітня, близько 22-ї години, патрульним надійшло повідомлення про зниклу дитину. Подія трапилася на вулиці Гулака-Артемовського в Мукачеві.

Про це повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

Прибувши на виклик, поліцейські поспілкувалися із батьком дитини. Заявник повідомив, що його неповнолітній син без попередження покинув будинок, і зник у невідомому напрямку.

Інспектори оперативно оглянули прилеглу територію, і невдовзі, на вулиці Руській, на дитячому майданчику виявили хлопчика, схожого за описом. На щастя, життю та здоров’ю хлопчика нічого не загрожувало.

Патрульні повернули дитину батькові. Оскільки схожий випадок у цій родині трапився кілька місяців тому, всіх учасників події було доставлено до Мукачівського міськвідділку для дачі показань.

Шановні батьки! Просимо ретельніше виконувати свої обов’язки та піклуватися про своїх дітей. Намагайтеся приділяти їм більше часу та уваги.

Нагадаємо, карантин на Кіпрі. Розповідь виноградівчанки, що «застрягла» на острові під час пандемії COVID-19 (ВІДЕО)

Читайте на ГК:З води вже витягнули бездиханне тіло: річка забрала життя закарпатця (ФОТО)
Читайте на ГК:Одна з найдовших в Україні: на Закарпатті розквітла алея Сакур (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Туристичний європейський автобус застряг у "аксесуарах" мукачівських вулиць: у соцмережах обговорюють курйозний випадок на Закарпатті (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська