Легендарний французький футболіст, півзахисник італійської "Фіорентини" Франк Рібері влип у дуже цікаву історію. Швидше за все, юристи спортсмена, так як і сам Франк ніколи не чули про "ефект Стрейзанд" (простими словами — зірка робить собі гірше, якщо звертає увагу на хейтерів). Футболіст судитиметься з журналісткою, яка опублікувала в мережі мем, головним героєм якого є Франк. Спортсмен це зачепило.

Про це стало відомо завдяки повідомленням французьких ЗМІ.

Публікація Карін Ле Маршан, скріншот: Instagram
Публікація Карін Ле Маршан, скріншот: Instagram

Повідомляється, що журналістка Карін Ле Маршан в Instagram в сторіз висміяла футболіста через те, що він погано говорить французькою. Жінка приписала до фотографії гравця безглуздий вислів - "Заради збереження нації країни давайте залишатися... зацукрованими".

Рібері — виходець із соціальних низів, в його бідній сім'ї не було грошей на освіту дитині, втім, не прагнув її отримати і сам Франк. Якщо б не футбол - Рібері займався ремонтом труб, як і його батько. Франк Рібері дуже любить звертатися до суду, проте не завжди виграє, так 2016 він судився з автором книги про збірну Франції, який назвав футболіста покидьком, але суд став на сторону літератора, дозволив такий титул і присудив футболісту покриття 5000 євро судових витрат.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що питання законодавчого характеру є і у ще однієї зірки футболу, але тут вже легше. Бразильський футболіст, офіційний представник клубу "Барселона" Роналдіньо потрапив під арешт разом з братом під час перетину кордону з Парагваєм. Правоохоронці затримали їх черех те, що паспорти були підробленими. Так, вперше після свого арешту Роналдіньо прокоментував в інтерв'ю непросту ситуацію і розповів подробиці про співпрацю зі слідством.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, боксери відправили повітряну кулю з величезною іконою, щоб перемогти головну світову загрозу.

Як повідомляв Знай.uа зірка Динамо Алієв зізнався в сексі втрьох перед дітьми.

Знай.uа писав, мама Неймара важко переймається через розрив зі своїм молодим бісексуальним коханцем, бомбезні фото вродливого хлопця.