Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила несподіване архівне фото, ностальгуючи на карантині у зв'язку коронавірусом COVID-19 і згадуючи, як брала участь у спецпроекті від модного глянцю ELLE і дизайнерського бренду Givenchy. Так, артистка приміряла ніжну оксамитову сукню тілесного кольору з глибоким декольте і розрізом на нозі, доповнивши образ "мерехтливим" макіяжем.

Спецпроект ELLE x Givenchy @elle_ukraine @givenchybeauty лаконічно підписала кадр Могилевська

Фолловери залишилися в захваті: "Яка гарна🎤😍😍", "Якааааа!! 👌👌", "Ніжний ангел. Дуже красиво", "Ніжність і шик одночасно!😍", "Нереальна сукня!!!! 👍🏼", "Ви дуже красиві", "Яка ніжна...", "Красуня , наша радість. Дай Боже тобі і родині здоров'я.", "Ніжна і красива❤️", "Наталя ви справжня красуня. Обожнюю вашу творчість.", "Наталю, Ваші ноги божественні!!!😍😍😍", "Дуже красива!!!🔥🔥🔥", "Ааа таю від цієї краси".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".