Футбол з коровою: у керівництва Рівненщини до корови питань немає, до гравців — з'явилися

Гравцям – червону картку за недотримання карантину

Відео з коровою, яка вибігла на футбольне поле, набрало популярності у соцмережах. Змагання відбулися у Зарічненському районі. Попри карантин.

Курйозна ситуація сталася у Зарічненському районі. Під час футбольного поєдинку між місцевими командами на поле вибігла корова. Попри намагання гравців швидко прогнати тварину з майданчика, корова не поспішала покидати футбольне поле, - пише «Rivne_1283».

 
 
 

 

 

На це звернуло увагу керівництво Рівненщини. Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко розповів, що говорив з тамтешніми органами самоврядування з цього приводу:

Якщо серйозно, то ми знаємо про цю ситуацію. Вона ніким не була санкціонована, ніхто не давав дозвіл на проведення подібних змагань. Це не були офіційні змагання.

 

Я переговорив особисто: вказав як голові районної адміністрації, так і керівнику об'єднаної територіальної громади, на території якої це відбулося, про недопустимість. Проведена роз'яснювальна робота. Я сподіваюсь, що люди зрозуміли, що так робити не можна під час карантину.

На відміну від мешканців Зарічненщини, корові грати у футбол не забороняється, жартома зауважив Ігор Тимошенко.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень