Відомий український гуморист, ведучий та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий та його дружина, танцівниця Ксюша дуже розсмішили своїх підписників у мережі Instagram спільним відео. Любляча пара показала, як розважається, сидячи на карантині.

На сторінках у Ксюші і Жені в Isntagram було опубліковано відео, де вони грають у всім відому з дитинства гру "Камінь, ножиці, папір і колодязь у дворі".

На того, хто програв чекало веселе, але не дуже приємне покарання. Так, у публікації можна побачити, як Кошовий вимазав обличчя дружини в борошні, майонезі і кетчупі. А в кінці відео Ксенія "помстилася" чоловікові. Варто зазначити, що пара запропонувала друзям зіграти в цю гру.

Євген Кошовий передав естафету Потапу, Насті Каменських, Юрію Ткачу і хореографу Андрісу Капіньшу. А Ксенія передала челендж дружині Юрія Ткача — Вікторії, дружині Степана Казаніна - Наталі, Лері Товстолес і Ользі Жуковцовій-Кияшко з "Жіночого кварталу", співачці LALIKO й іншим.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Кравець з "Кварталу 95" показала рідкісне фото з чоловіком і дітьми.

Як повідомляв Знай.uа "Квартал 95" розкритикував політику Зеленського - "На цьому тижні воскрес не тільки Ісус, але ще і Саакашвілі".

Знай.uа писав, зірка Кварталу 95 Олена Кравець звернулася до українців – "Я не можу".