Мобільна техніка

Redmi K30 Pro перетворили в реальний мікроскоп

0

Раніше випущений в Китаї смартфон Redmi K30 Pro вже дивував своїми можливостями по зйомці дрібних предметів, проте компанія Redmi пішла далі і опублікувала інструкцію про те, як перетворити смартфон в реальний мікроскоп. Після цієї процедури смартфон знімає те, що не під силу побачити людському оку.

Нагадаємо, новинка оснащена 8-мегапіксельним «тельовіком» з фокусною відстанню 50 мм, який, як з’ясували користувачі, використовувати для макрозйомки. Для того, щоб поліпшити можливості смартфона і використовувати його в якості мікроскопа, доведеться придбати додатковий модуль макрокамери (так стверджує джерело). Як показується в наступному відеоролику модуль доведеться розрізати, щоб дістати тільки об’єктив.

Знявши задню панель смартфона, необхідно встановити додатковий об’єктив поверх існуючого на лівий нижній модуль основної камери. Питання про те, як фіксувати додатковий об’єктив, залишився без відповіді. Швидше за все, це було зроблено просто для експерименту, щоб показати можливості камери, так як надіти задню панель після цієї процедури все одно не вийде.

У ролику нам демонструють, як Redmi K30 Pro фотографує соснову голку, дафнії, ніжку бджоли, мазок людської крові, цибулю і хірургічну маску.


Ви повинні розуміти, що подібні модифікації, швидше за все, приведуть до втрати гарантії на смартфон. Джерело

Comments

Leave a reply