Root NationНовиниНовини IT«Покращувач звуку» SoundID вийшов на Windows та Mac

«Покращувач звуку» SoundID вийшов на Windows та Mac

-

Sonarworks вперше анонсувала своє програмне забезпечення SoundID на CES. За допомогою мобільного застосунку ви створюєте персоналізований звуковий профіль, який відповідає вашим перевагам. Там ви вибираєте свою модель навушників, а програмне забезпечення обробляє все інше. Компанія обіцяє, що завдяки комбінації калібрування навушників і персонального профілю звуку можна значно поліпшити якість звучання музики.

Сьогодні Sonarworks представила застосунок SoundID Listen для Mac і Windows, який дозволяє користувачам застосовувати свій персоналізований аудіопрофіль до всього, що вони слухають на своєму комп’ютері.

SoundID

SoundID в даний час підтримує більше 350 моделей навушників, але, наприклад, Bose 700 і Beats Solo Pro поки недоступні. Проте, Apple AirPods Pro, Sony WH-1000XM3 і інші відомі моделі – в списку.

SoundID Listen доступний у вигляді 60-денної безкоштовної пробної версії. Коли цей період закінчиться, настільний застосунок буде коштувати $4,99 на місяць. Також SoundID доступний для Android і iOS.

Читайте також:

Джерелоengadget
Підписатися
Сповістити про
guest

0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі