Новини

Коронавірус в українських в’язницях: названо кількість інфікованих

Коронавірус в українських в’язницях: названо кількість інфікованих

Станом на 28 квітня серед працівників Державної кримінально-виконавчої служби та осіб, узятих під варту, виявлено 6 випадків захворювання на COVID-19.

Про це інформує Департамент з питань виконання кримінальних покарань у Facebook.

Як зазначається в оприлюдненій інфографіці,із вказаних 6 випадків COVID-19 хворобу виявлено у 4 працівників ДКВС.

Крім того, два 2 випадки виявлено серед осіб, узятих під варту, а саме в державній установі “Чернівецький слідчий ізолятор”, де особа, взята під варту, поступила в установу зі встановленим діагнозом COVID-19, та в державній установі “Кропивницький слідчий ізолятор”, де ув’язненому організували та провели ПРЛ-тестування, яке показало позитивний результат.

Нагадаємо, станом на 9:00 28 квітня в Україні 9410 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 239 летальних, 992 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 401 новий випадок.

Раніше повідомлялося, що у Харківській обласній психіатричній лікарні №1 стався спалах коронавірусу, за добу виявили 11 хворих на коронавірус.

Американські вчені встановили, що коронавірус менш стійкий в теплому і вологому кліматі, ніж в сухому і холодному, заявив президент США Дональд Трамп в ході пресконференції в Білому домі.

Читайте також: Коронавірус може вражати мозок і центральну нервову систему.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.