Новини

Справа Шеремета: Юлія Кузьменко потребує стаціонарного лікування у медзакладі

Справа Шеремета: Юлія Кузьменко потребує стаціонарного лікування у медзакладі

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2512067922400856&set=pcb.2512068072400841&type=3&theater

Лікар і волонтер Юлія Кузьменко, яку підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета, потребує лікування в умовах стаціонару.

Про це йдеться у тексті апеляційної скарги адвоката Кузьменко Тараса Безпалого, який зачитував суддя Київського апеляційного суду під час розгляду скарги на продовження арешту Кузьменко, повідомляє Укрінформ.

“(Адвокат – ред.) звертає увагу, що Кузьменко має незадовільний стан здоров’я та потребує лікування в умовах стаціонару”, – сказав суддя.

Раніше дитячого хірурга Юлію Кузьменко, підозрювану у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, Київський апеляційний суд залишив під вартою до 3 квітня 2020 року.

Нагадаємо, раніше “Європейська Солідарність” ініціювала створення ТСК по розслідуванню справи Павла Шеремета.

30 січня генпрокурор Руслан Рябошапка заявив, що для передачі в суд справи про обвинувачення виконавців і організаторів убивства журналіста Павла Шеремета потрібні ще додаткові докази.

Нагадаємо, ДБР відмовилося відкрити кримінальне провадження за заявою адвокатів підозрюваної у вбивстві Павла Шеремета Яни Дугарь про фальсифікацію доказів слідства.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.