Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, показавши архівне фото і мотивуючи шанувальників. Кароліна приміряла довгу чорну облягаючу сукню, засвітивши струнку фігуру і доповнивши вечірній образ величезними сережками-кільцями.

Дивимося вперед! У кожному дні є свої фарби! Посміхайтеся! Цілуйте коханих! поділилася емоціями Лорак

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Як порцелянова статуетка👍👍👍 Умнічка❤️🤗", "Яка шикарна жінка 🔥", "Талію навіщо фотошопити?", "З фотошопом переборщили", "Красуня❤️💣", "Вау😍😍😍", "Талія ніби з'їхала кудись..", "Красуня 👍🔥👏", "сережки все псують", "Вже на себе не схожа", "Така сонячна 😍і дуже красива😻 ❤️".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.