UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині лісничий продав необліковану деревину на 140 тис. грн, - Хмельницьке ДБР

ДБР повідомило про підозру лісничому "Чечельницького лісового господарства"

На Вінниччині лісничий продав необлікова…

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомили про підозру лісничому одного із лісництв державного підприємства "Чечельницьке лісове господарство" Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства за одержання службовою особою неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України), передає Depo.Хмельницький з посиланням на пресслужбу ДБР.

За попередньою інформацією, у березні 2018 року лісничий за неправомірну винагороду здійснив незаконний продаж заготовленої лісопродукції, а саме понад 18 тисяч м3 деревини в обхід чинного законодавства, що завдало державі збитків у понад 140 тис. грн. 17 квітня 2018 року на банківську картку його дружини було перераховано 5 000 грн неправомірної вигоди. У подальшому не облікована деревина була передана змовнику, після чого лісничий отримав ще 55 000 грн.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Вінницької області. Оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від 3 до 6 місяців, або позбавлення волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.  

Нагадаємо, посадовець з Вінниччини підробив документи і розбазарив з "колегами" 230 тис. грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme