Бойовики активно гатять по силам ООС із забороненої зброї та БМП

Збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому 120 мм та 82 мм міномети калібру, гранатомети, озброєння БМП, кулемети та стрілецьку зброю

Бойовики активно гатять по силам ООС із…
Фото: пресцентр ООС

Як передає Depo.Донбас, про це повідомляє пресцентр ООС, 

Противник отримав адекватну відповідь від українських воїнів — підрозділи Об’єднаних сил вчасно припиняли злочинні дії окупаційних військ.

Усі ворожі обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" і майже всі вони були із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

"Зранку наші захисники поблизу населеного пункту Кримське тричі перебували під ворожим вогнем. Російські найманці з напрямків від окупованих смт Донецький, Сентянівка та Слов’яносербськ випустили 30 мін 120-го калібру. Окрім цього ворог застосував гранатомети різних систем, озброєння бойових машин піхоти та великокаліберні кулемети.

Згодом збройні формування Російської Федерації обстрілювали захисників Хутора Вільний з мінометів 82-го калібру, а оборонців Попасної з мінометів 82-го калібру та станкових і ручних протитанкових гранатометів.
По околицях Оріхового ворог з мінометів калібру 120 мм та 82 мм випустив 9 мін, а неподалік Новолуганського застосовував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю", — йдеться у повідомленні.

За даними штабу, втрат серед українських захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.

Українські військовослужбовці рішуче відповіли на усі ворожі обстріли та продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню. На ділянках розведення №1, №2 та №3 ситуація залишається стабільною. Режим "Тиша" дотримується.

"Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу ОС", — додають у пресцентрі ООС.

Нагадаємо, СБУ затримала бойовиків, які підірвали шість мостів на Донбасі.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme