Мобільна техніка

Meizu 17T стане однією з поліпшених версій майбутнього флагмана

1

Смартфон Meizu 16T отримає наступника. Пристрій отримає назву Meizu 17T і, ймовірно, буде представлено разом зі смартфонами Meizu 17 і Meizu 17 Pro під час заходу, який, за попередньою інформацією, відбудеться 8 травня. Тим часом на торговому майданчику JD.com вже з’явилася можливість попередньо зареєструватися для подальшого оформлення замовлення на новинку.

На жаль, сторінка реєстрації не розкриває технічні характеристики майбутнього смартфона. Відомо тільки те, що він отримає підтримку мереж 5G. На сторінці використовується зображення Meizu 17, так що подробиць про дизайн смартфона теж немає, хоча є ймовірність того, що обидва пристрої будуть виглядати ідентично.gizmochina.comСвого часу Meizu 16T отримав більший дисплей і батарею підвищеної ємності, в порівнянні з Meizu 16s і Meizu 16 Pro. Виходячи з цього, можна припустити, що Meizu 17T також стане вдосконаленою версією базової моделі, однак, поки невідомо, які параметри будуть покращені.


За наявними даними, Meizu 17 і 17 Pro будуть засновані на процесорі Qualcomm Snapdragon 865. Вони отримають накопичувачі стандарту UFS 3.1, камери з чотирма об’єктивами і OLED-дисплеї з частотою оновлення 90 Гц.

1 Comment

  1. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: portaltele.com.ua/equipment/mobile-technology/meizu-17t-stane-odniyeyu-z-polipshenih-versij-majbutnogo-flagmana.html […]

Leave a reply