iPhone XS рекордно знизився в ціні

Щороку Apple випускає нові телефони для продажу. Є незначні відхилення від цього правила, але зазвичай кожні два роки з’являється телефон, який відрізняється дизайном.

Новий телефон IPhone XS, в базовій версії має майже ту ж форму, що і iPhone X 2017 року. Різницю можна побачити тільки в тому, що об’єктив камери виступає з корпусу. Виробник збільшив імунітет смартфона до затоплення (до 2 метрів протягом 30 хвилин) і гарантує що пристрій буде працювати і після того, як потрапить в інші рідини, наприклад пиво або сік.

Для iPhone XS знову використовували феноменальний 5,8-дюймовий OLED – екран з щільністю пікселів 458 на дюйм (2436 на 1125 точок) , який підтримує технологію HDR (HDR10 і Dolby Vision) . Однак це не зовсім той же дисплей, що і в iPhone X. Він ще краще відтворює кольори і реагує на дотики. Корпус також захищений склом наступного покоління.

У верхній частині дисплея, який займає майже всю передню панель, був встановлений надріз – відмітка на датчиках True Depth і фотоапараті, що дозволило замінити сканер відбитків пальців Touch ID сканером особи. Друге покоління нової біометричної безпеки в iPhone XS працює більш ефективно – екран розблоковується швидше, рідше бувають помилкові спрацьовування.

IPhone XS має абсолютно новий LTE-модем, який дозволяє досягти набагато більш високої пропускної здатності передачі даних при підключенні до мобільного мережі. Телефон також доступний в новому варіанті, який пропонує до 512 ГБ дискового простору. Проте, моделі з 64 ГБ і 256 ГБ залишилися для продажу менш вимогливим людям. Динамік також трохи покращився, має трохи більшу потужність при збереженні прийнятної якості звуку. Крім того, на борту смартфона є оновлені модулі Bluetooth і GPS, які відмінно працюють. IPhone XS має все, що повинен мати сучасний смартфон. І він працює пекельно швидко.

Ціна на цей смартфон з 27 141 грн (1000 доларів) впала до 17 193 гривень (620 доларів), тобто смартфон впав в ціні на 10 000 гривень (380 доларів).

Джерело itechua

Не пропустіть