Світовий банк схвалив Україні кредит у $135 млн. Повідомляється, що кредит виділяється в рамках проекту "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей". Мета проекту: розширення заходів реагування на пандемію коронавіруса, які вводяться в секторі охорони здоров'я.

Фінансувати планують з цих коштів модернізацію лікарень, реформи, навчання українських лікарів. За словами в. о. директора СБ з питань Білорусі, Молдови та України Алекса Кремера, "фінансування допоможе Україні відновити близько 40 відділень екстреної медичної допомоги та інсультних відділень, що забезпечить можливість лікарням проводити складні процедури з використанням якісного обладнання".

Кремер Також підкреслив, що українці зможуть вибрати будь-яку лікарню в країні для лікування, а їх витрати на хірургічне втручання візьме на себе держбюджет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нові правила банківських переказів, які суми можна відправляти.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, в Україні запровадили нові правила грошових переказів.

Також Знай. ua писав, що у Telegram з'явилися боти, які продають абсолютно всі дані клієнтів Приватбанку.