Клінтон підтримала Байдена на виборах президента США

Клінтон підтримала Байдена на виборах президента США
Демократична кандидатка у президенти Гілларі Клінтон із віцепрезидентом Джо Байденом під час передвиборчої кампанії 2016 року
Фото: Reuters

Клінтон заявила, що рада бути частиною команди Байдена на виборах

Колишня державна секретарка США Гілларі Клінтон підтримала кандидатуру колишнього віцепрезидента Джо Байдена на участь у виборах президента у листопаді 2020.

Про це вона заявила під час онлайнконференції з Байденом.

За її словами, Байден готувався до президентства все життя, а сама вона «мала честь» працювати з ним не один рік.

«Я хотіла б додати свій голос до багатьох інших, хто підтримав вас Я дуже рада бути частиною вашої кампанії - не тільки підтримати вас, але й допомогти висвітлити багато питань, які поставлені на карту на цих президентських виборах», - заявила Клінтон.

Вона наголосила, що була не тільки колегою Байдена, але і його другом.

«І я можу сказати вам, що хотіла б, аби він був президентом прямо зараз, але я не зможу дочекатися цього, якщо всі ми не зробимо свою справу», - додала Клінтон.

Як відомо, експрезидент США Барак Обама офіційно підтримав кандидатуру колишнього віце-президента США Джо Байдена на пост глави держави.

Нагадаємо, нещодавно Джо Байден потрапив у сексуальний скандал.

Раніше Байден припустив, що з'їзд Демократичної партії, на якому має бути названо ім'я кандидата в президенти, можливо, доведеться провести в онлайн-режимі.

Як повідомлялось, з'їзд Демократичної партії, на якому планувалося висунення кандидата у президенти, мав відбутися у липні. Але з огляду на спалах коронавірусної інфекції і критичну ситуацію, що склалася через це в США, захід було вирішено перенести на 17 серпня. Демократи сподівалися, що раннє зібрання дасть партії більше часу для об'єднання навколо кандидата, який може перемогти чинного президента Дональда Трампа.

Президентські вибори в Сполучених Штатах призначені на 3 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: