Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка вийшла в прямий ефір зі своєю хорошою подругою, телеведучою Лесею Нікітюк, зігравши з красунею в "Правда чи дія" і поговоривши по душам.

Дівчата розмовляли про кумедні випадки з минулого, комплекси з приводу високого зросту, провокації, а Ольга раптово зізналася, що любить більше молодшу доньку Алісу, але це зовсім не означає, що зіркова мама недолюблює і мало часу проводить зі старшою дівчинкою, 15-річною Машею.

[quote author="поділилася емоціями Полякова"]«ПРАВДА ЧИ ДІЮ» з Лесею Нікітюк 🔞

Фолловери не пройшли повз: "Ефір просто бомба 💣, було таке відчуття що ви мої хороші подруги,сміялася весь ефір. Але момент з пилососом це я не забуду ніколи 🤣🤣🤣🤣👍", "Я ніколи так довго ще не сміялася. Це було дуже весело і цікаво", "Оля супер👍, молодець, відкрита😂. Від Лесі чекала більшого. Трішки розчарувала.", "Ну яким ще міг бути ефір з такими запальничками! 😁 Клас!!! 🔥🔥🔥", "Це було неймовірно!!набралася позитиву на рік!!!забула вже,коли так сміялася!Спасибі вам,велике))треба повторити!!!".

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.