Принц Гаррі запустив новий благодійний проект HeadFIT, який покликаний поліпшити психічне здоров'я жінок і військовослужбовців по всьому світу.

Сайт став першим офіційним проектом чоловіка Меган Маркл після складання королівських повноважень та переїзду з Великобританії. Варто уточнити, що нова громадська ініціатива принца присвячена військовослужбовцям і жінкам, які потребують психологічної допомоги фахівців.

Крім того, герцог Сассекський займався розробкою нової ініціативи цілих 3 роки.

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Instagram
Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Instagram

"Коли ми говоримо про фітнес, ми маємо на увазі не тільки те, як швидко ви бігаєте або скільки кілограмів можете підняти. Мова йде про розумовий стан, про силу і стійкість, причому не тільки в той час, коли ви носите форму, але і протягом усього життя", - заявив онук Єлизавети II.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

HeadFIT створений за участю працівників оборони. Платформа стане доступна всім бажаючим, але поки що вона проходить тестування до офіційного випуску.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єлизавета II готова до повернення Меган і Гаррі в королівську сім'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, принц Гаррі і Меган Маркл планують "втекти" зі Сполучених Штатів Америки через проблеми з фінансами.

Також портал Знай.uа писав про лайфхаки по вихованню дітей від принца Гаррі.