Важливо Волинь Новини

У селі на Волині коронавірус виявили у подружжя

У подружжя із села Рогожани Володимир-Волинського району виявили коронавірус. Обоє працюють на підприємствах Нововолинська.

Про це повідомляє “Буг”.

Як стало відомо БУГу з власних джерел, захворілі – подружжя. Чоловік працює на підприємстві “Нововолинськводоканал”, жінка – на ТзОВ «Хан–Електробау Україна».

Вони звернулися у КП «Володимир-Волинський ЦПМД» зі скаргами на здоров’я. Після проведення ПЛР-діагностики медики отримали позитивні результати тестування. Як повідомили на офіційному сайті Володимира – обоє хворих працевлаштовані у Нововолинську.

В директора водоканалу Володимира Озімчука журналісти БУГу поцікавилися, чи правдива інформація про те, що їх працівник хворий на коронавірус.

“Мені кажуть що так, але ще паперів не бачу. На аварійних ділянках водопроводу працював, в будинках не працював. Він в лікарні вже два тижні. Ті, хто контактував, на самоізоляції. В поліції списки є”, – зазначив Озімчук.

На самоізоляції серед працівників Нововолинськводоканалу близько 4-5 людей.

Щодо хворої на коронавірус жінки, яка працює на Хан–Електробау, БУГу з власних джерел відомо, що вона близько тижня не була на роботі. На самоізоляцію відправили працівників, які обідали із захворілою.

Leave a Comment