22:23 28.04.2020

Через спалах коронавірусу з 29 квітня на карантин закривається Каховка

1 хв читати
Через спалах коронавірусу з 29 квітня на карантин закривається Каховка

З 29 квітня м.Каховка (Херсонська обл) закривається на карантин у зв'язку зі спалахом епідемії коронавірусної інфекції Covid-19, повідомила прес-служба обласної Національної поліції.

"Сьогодні регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення про закриття м.Каховка на карантин. У місті виявлено 22 лабораторно підтверджених випадки Covid-19", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, з 29 квітня на території міста будуть проводитися тимчасові обмеження і додаткові дезінфікуючі заходи щодо недопущення розповсюдження коронавірусу.

У поліції додали, що з 08:00 29 квітня і до 06:00 4 травня Каховка закривається на в'їзд-виїзд. Зокрема, в'їзд дозволяється лише громадянам, зареєстрованим в м.Каховка та автотранспорту спеціальних рейсів, що забезпечує перевезення співробітників об'єктів критичної інфраструктури.

Також у місті встановлять карантинні мобільні блокпости на 3 км автодороги Т-2214 (район АЗС "КТК") і на вул. Мелітопольська 1а, а також обмежать рух і перекриють дороги бетонними блоками.

У поліції підкреслили, що правоохоронці контролюватимуть дотримання громадянами карантинних заходів, шляхом цілодобового патрулювання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА