Один з користувачів форуму Xiaomi в соціальній мережі Weibo наробив багато шуму, залишивши коментар зі смартфона Xiaomi Mi Mix 4.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

У мережі продовжують з'являтися докази швидкого анонса смартфона Xiaomi Mi Mix 4. Нагадаємо, що раніше Xiaomi повідомляла, що компанія не планує випускати цю модель смартфона в осяжному майбутньому, а через деякий час інсайдери знаходили згадка цього гаджета в прошивці виробника. Кілька днів тому Xiaomi Mi Mix 4 з'явився в базі даних популярного тестового додатку Geekbench. Тоді ми дізналися, що смартфон побудований на базі однокристальних системи Qualcomm Snapdragon 865+ і працює під управлінням операційної системи Android 10. Об'єм оперативної пам'яті смартфона становить 12 ГБ.

Проте, один з інсайдерів впевнений, що смартфон отримає модифікацію і на 16 Гб оперативної пам'яті, що на сьогоднішній день буде абсолютним рекордом серед смартфонів. Бенчмарк підтверджує, що нова версія є більш продуктивним, ніж Xiaomi Mi Mix 4 з 12 ГБ оперативної пам'яті. Смартфон оснащений мобільною платформою Snapdragon 865+, який використовується в смартфонах і ігрових кращих флагманах 2020 року.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.