П’ятниця, 29 Березня, 2024

desktop v4.2.1

Root NationНовиниНовини ITMi Note 10 Lite буде представлений 30 квітня

Mi Note 10 Lite буде представлений 30 квітня

-

Ще в листопаді минулого року Xiaomi здивувала покупців раптовим відродженням модельного ряду Mi Note. Останнім пристроєм, який з’являвся в цій серії, був Mi Note 3 2017 року. Компанія анонсувала два пристрої, а саме Mi Note 10 і Note 10 Pro. Обидва працюють на Snapdragon 730G. Інші специфікації були середнього рівня, за винятком камери. Це був перший смартфон, що з’явився на ринку зi 108-мегапіксельною камерою. З початку цього року почали з’являтися повідомлення про версію Lite, і вчора Xiaomi підтвердила: Mi Note 10 Lite буде офіційно презентований 30 квітня.

Mi Note 10

Відомо, що замість 108-мегапіксельної камери Lite отримає 64-мегапіксельну. Крім камери, технічні характеристики залишаються такими ж, як і у інших моделей.

Це глобальний реліз, оскільки компанія представить Global Redmi Note 10 в той же день. Захід відбудеться 30 квітня о 8 ранку за східним часом. Оскільки в світі до сих пір панує пандемія, iвент буде проводитися тільки в режимі онлайн. За словами китайського гіганта, Note 10 Lite принесе «кращий досвід в своєму ціновому класі». Тепер цікаво, як ця фраза конвертується в ціну. Зрештою, Mi Note 10 не дешевий смартфон, в основному через свою 108-мегапіксельну камеру. Як заміна основного сенсора вплине на ціну? Дізнаємося про це завтра.

Читайте також:

Джерелоgizchina
Підписатися
Сповістити про
guest

0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Інші статті
Підписатися на оновлення

Останні коментарі

Популярне зараз
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x