10:40 29.04.2020

Авіакомпанія Wizz Air відкриє базу в аеропорту "Львів" у липні

3 хв читати
Авіакомпанія Wizz Air відкриє базу в аеропорту "Львів" у липні

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air 1 липня 2020 року відкриє нову базу в Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького, де розмістить один літак Airbus A320.

"Вона стане вже другою базою авіакомпанії в Україні. Крім того, Wizz Air оголошує про відкриття семи нових маршрутів у Біллунн (Данія), Таллінн (Естонія), Лісабон (Португалія), Гамбург (Німеччина), Щецин (Польща) з Львова, а також із Харкова до Таллінна та Берліна (Німеччина)", - повідомляється на сайті авіакомпанії в середу.

"Ми раді повідомити про розширення нашої української маршрутної мережі шляхом впровадження підвищених заходів безпеки. Сьогодні відзначаємо важливу подію в історії діяльності Wizz Air в Україні й оголошуємо про відкриття бази у Львові, п'яти нових маршрутів зі Львова і двох - з Харкова, які виконуватимуться з липня. Ця інвестиція підкреслює нашу довгострокову прихильність країні", - повідомив головний комерційний директор Wizz Air Джордж Михалопулос (George Michalopoulos).

Рейси зі Львова до Біллуна та Лісабона виконуватимуться щосереди та щонеділі з 1 липня, до Таллінна - щовівторка, щочетверга та щосуботи з 2 липня, до Гамбурга та Щецина щопонеділка та щоп'ятниці з 3 липня.

Рейси з Харкова до Таллінна виконуватимуться щовівторка, щочетверга та щосуботи з 2 липня, а до Берліна-Шенефельд щопонеділка та щоп'ятниці з 3 липня.

На всіх рейсах дозволено безкоштовно провозити один предмет ручної поклажі (макс. 40 x 30 x 20 см), за валізу на колесах і кожен вид зареєстрованого багажу сплачується додатковий збір.

Wizz Air також повідомила про впровадження додаткових заходів, які забезпечать фізичне дистанціювання під час посадки та допоможуть підтримувати необхідний рівень чистоти на борту. Нові правила гарантують дотримання посилених санітарних вимог.

"Під час перельотів для членів екіпажу та пасажирів обов'язковим є носіння масок, про що їм додатково нагадують. Літаки дезінфікують уночі, в салонах ретельно прибирають кілька разів на день. Крім того, під час посадки екіпаж роздаватиме пасажирам дезінфекційні серветки, а також спостерігатиме за дотриманням дистанції між сидіннями на тих рейсах, де це дозволяє завантаження", - йдеться в повідомленні Wizz Air.

Як повідомлялося, раніше Wizz Air автоматизувала процес відшкодування вартості квитків у зв'язку з великою кількістю скасованих рейсів через запроваджені країнами обмеження, які мають на меті мінімізувати поширення пандемії коронавірусу COVID-19: пасажирам, бронювання яких змінилися, автоматично перерахують 120% компенсацію вартості квитків на їхній рахунок WIZZ у формі кредиту.

Wizz Air, найбільший лоукост-перевізник у Центральній та Східній Європі, пропонує рейси більш ніж за 710 маршрутами із 25 баз, сполучаючи 154 напрямки в 45 країнах. Флот авіакомпанії складається зі 121 літака Airbus A320 та Airbus A321.

Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі та включені в індекс FTSE 250 і FTSE All-Share Indices.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА