Root NationНовиниНовини ITНаступний Huawei Mate X може наслідувати дизайн Galaxy Fold

Наступний Huawei Mate X може наслідувати дизайн Galaxy Fold

-

Компанія Samsung вже встигла випустити дві кардинально різні моделі гнучких смартфонів. Аж ось з’явився патент, що дає зрозуміти, яким може бути новий послідовник Huawei Mate X.

Минулого року між цими двома виробниками розгорнулася серйозна битва, адже кожен волів першим випустити такий незвичний продукт як смартфон із гнучким дисплеєм. Вони йшли цю дистанцію, як-то кажуть, ніздря в ніздрю, і навіть синхронно декілька разів відтерміновували старт продажів своїх новинок. Але з тих пір південнокорейська корпорація дещо вийшла вперед, адже запропонувала покупцям два варіанти – Galaxy Fold i Galaxy Z Flip. Цьогоріч вийшов Mate Xs, і, можливо, нас чекає ще один варіант подібного пристрою від Huawei.  

У західних ЗМІ з’явилась новина про патент, в якому ми бачимо можливого послідовника Mate X, але його конструкція більше нагадує Galaxy Fold. 

Huawei Mate X

На відміну від смартфону першого покоління, модель, що запатентували, має не зовнішній, а внутрішній гнучкий дисплей. Вірогідно, це знизить ризик впливу на нього зовнішніх чинників. Єдиною значною візуальною відмінністю є розташування основної камери. Її планують розмістити не на тильній стороні, а спереду – зліва від меншого, зовнішнього екрану. На зображенні видно, що це камера на чотири сенсори, одним з яких є камера-перископ. В перспективі таке рішення дозволить використовувати основну камеру для селфі і відеотрансляцій в соцмережах. Але наразі невідомо, наскільки серйозно розробники беруть до уваги цей концепт, адже патент ще не є ознакою того, що ми побачимо саме такий готовий продукт.

Також читайте:

Джерелоslashgear
Підписатися
Сповістити про
guest

0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі