П’ятниця, 29 Березня, 2024

desktop v4.2.1

ІгриІгрові новиниОфіційно: DICE припиняє підтримку Star Wars Battlefront II

Офіційно: DICE припиняє підтримку Star Wars Battlefront II

-

Вихід Star Wars Battlefront II супроводжувався величезним скандалом, який завдав серйозної шкоди репутації EA і студії DICE. І ось, через більш ніж два роки після релізу, гра отримає своє останнє доповнення.

battlefront 2

За словами розробників, останнім безкоштовним апдейтом стане «Битва за Скаріф», реліз якого призначено вже на сьогодні. За весь час існування гри було випущено більше 25 безкоштовних додатків – на відміну від оригінального ребута культової серії, платного сезонного абонемента так і не було.

Ми вже резюмували, що DICE в цілому непогано впоралася із завданням повернути собі повагу гравців. Відмінні поновлення, розширення популярної епохи Війни Клонів і в цілому хороший зв’язок між студією і шанувальниками в соціальних мережах допомогли DICE відновити зіпсовану репутацію.

Можна помітити, що і в попередній Battlefront додаток «Скаріф», натхненний фільмом «Ізгой Один», вийшов в самому кінці. Тепер же ми побачимо повернення карти. Крім цього, оновляться режими Supremacy і Instant Action, і з’являться нові скіни для персонажів.

- Advertisement -

Читайте також: Півтора року на спокутування. Може, пора дати Star Wars Battlefront II другий шанс?

Star Wars Battlefront II

На даний момент нічого не відомо про подальшу долю серії. Поки що в EA продовжують обіцяти нові фікси, випробування, івенти і так далі, проте більше ніяких нових режимів або сезонів. Можна сподіватися, що слідом за Battlefront відбудеться повернення інших відомих серій ігор за мотивами «Зоряних воєн», все-таки Star Wars Jedi: Fallen Order стала дуже популярною, та й перевидання класики на кшталт Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy стабільно привертають нових гравців.

Також відзначимо, що ще тиждень тому стало відомо про припинення підтримки Battlefield V – вже в червні вийде останнє оновлення, а абсолютно нова частина запланована на 2021 рік.

SourceEA
Підписатися
Сповістити про
guest

0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x