На трасі в Маранелло фотографи виявили новий потужний кабріолет від Ferrari в камуфляжі. Швидше за все йдеться про модифікацію гіперкара SF90 Stradale – SF90 Spider. Причому машина на трасі – гібрид. Про це говорять знаки на авто у вигляді жовтих трикутників з блискавками. Відзначимо, що компанія намагається приховати зовнішній вигляд авто до офіційного анонсу. Правда, тепер ми знаємо, що автомобіль є гібридом, що для компанії все ще в новинку.

Ferarri SF90 Spider, autocentre

що мова йде саме про кабріолеті, говорить відсутність антени-плавця на даху.

Силова установка у кабріолета, швидше за все, буде тією ж, що і в купе. А це означає, що гібридна установка V8 і подвійним турбонаддувом і трьома електродвигунами зможе видати 986 кінських сил. Від нуля до сотні SF90 Stradale з такою установкою розганяється за 2,5 секунди. Один з найшвидших кабріолетів в світі. Правда, що стосується виходу - говорити про конкретні дати ще рано. Компанія зазнає труднощів через коронавіруса, як і інші виробники авто, так що автолюбителям залишається лише чекати новин від компанії.

Ferarri SF90 Spider, autocentre

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.