Поки ми чекаємо офіційного запуску Sony PlayStation 5 ближче до кінця року, все більше чуток про пристрій потрапляють в мережі. Раніше компанія офіційно випустила специфікації цієї консолі. Однак ми досі не знаємо, як буде виглядати PS5. Втім, компанія хоче показати публіці дизайн нової консолі вже в травні цього року.

Sony PlayStation 5, gizchina

Дизайнер Джузеппе Спінеллі нещодавно поділився своєю версією PlayStation 5. Дивлячись на зображення, він сильно відрізняється від PlayStation 4, що з'явилася на ринку сім років тому. Це всього лише рендер, тому реальний пристрій може бути зовсім іншим.

Sony PlayStation 5, gizchina

На даний момент PlayStation 5 обіцяє бути сумісним з тисячами старих ігор. За даними компанії, ці ігри будуть мати більш високу частоту кадрів і дозвіл. Це дасть ігор кращий ігровий досвід.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.